Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'agost de 2021   |   04:39
 
Enquesta  
S’han de donar facilitats per reconvertir els grans casals en habitatges unifamiliars menors de 120 metres quadrats?


No
 
La benedicció del Diumenge de Rams de l'any passat.
04/04/2020 | 20:20
La Setmana Santa es viu a casa
SaVeu

La Setmana Santa de 2020 serà la més especial que hagin viscut mai els fidels no només de la comarca, sinó de tot el món. Davant les circumstàncies actuals de confinament i de la suspensió de les celebracions litúrgiques i de les processons, la Unitat Pastoral de la comarca anima demà Diumenge de Rams treure a les portes, finestres o balcons de les cases un ram verd del que es tengui per casa com a símbol de que la Setmana Santa no es suspèn, sinó que es viu en cada casa.

El Dijous Sant demanen treure a les portes, finestres o balcons de les cases una espelma encesa i el Divendres Sant una creu. Pel que fa al Dissabte Sant i Diumenge de Resurrecció es proposa treure a les portes, finestres o balcons un llaç blanc, com a símbol de Jesucrist Ressuscitat.

Els preveres diran missa a porta tancada per les intencions de totes les persones dels pobles, a la vegada que recorden que El canal autonòmic IB3 TV, en col·laboració amb el Bisbat de Mallorca, retransmetrà a porta tancada, la Setmana Santa des de la Catedral. A nivell local hi ha material per a l’oració i la reflexió a la pàgina web www.cristiansserraalfabia.com.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a