Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:22
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Els darrers turistes en un hotel del Port que aquests dies tancarà tan aviat tornin a ca seva.
20/03/2020 | 08:40
Tanquen els establiments turístics
SaVeu

Els hotels han tancat les seves portes de forma sobtada. Alguns fins i tot no han tengut temps d’obrir. El cert és que la crisi del coronavirus s’ha enduit per endavant l’inici de la temporada i la campanya de la Setmana Santa es dona per perduda.

Els hotelers han hagut d’enviar a casa els treballadors discontinuus que pràcticament havien acabat de contractar i els establiments han quedat pràcticament desertes. S’ha donat la paradoxa que alguns clients que han volgut avançar el seu retorn a casa s’han vist obligats a seguir el confinament a les seves habitacions davant la impossibilitat de poder trobar bitllets d’avió. Els darrers clients que han ocupat els establiments turístics han estat atesos degudament durant aquests dies i han rebut menjar de l’establiment per poder prosseguir amb el seu confinament a l’habitació, han explicat diverses fonts hoteleres. El fet que els bars i restaurants estiguin tancats, els hotels han hagut d’improvisar per garantir l’atenció als seus clients.

Però ara per ara, el que sí preocupa als hotelers és el dia de demà, tan aviat s’aixequi l’Estat d’Emergència i paulatinament es retorni a la normalitat. La preocupació i el nerviosisme és fa evident i posen les seves esperances en una recuperació ràpida de cara a la temporada alta d’estiu.

Catalina Pomar, una de les hoteleres que com la resta ha hagut de clausurar el seu establiment, ha explicat a aquest setmanari “el més positiu que es pot destacar d’aquests dies tan durs és la solidaritat entre les persones”.

Els hotelers creuen que la situació a nivell de les empreses locals podrà recuperar la normalitat de cara al mes de juny. La preocupació radica en la temporada d’estiu, ja que així com evoluciona la pandèmia fa tèmer que durant l’estiu Alemanya pugui prendre mesures semblants a les que ha hagut de prendre Espanya en aquests darrers dies.

Si aquest escenari es donàs, aleshores es presentaria una temporada d’estiu amb el principal mercat emissor reclòs al seu domicili.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a