Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:42
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
La Policia patrulla pels carrers de Sóller
17/03/2020 | 10:04
Primeres sancions als incomplidors
saveu.cat

La Policia Local de Sóller ha imposat fins ara cinc sancions a vianants que estaven circulant per la via pública sense motius per fer-ho. Els agents han aixecat les preceptives actes que poden comportar multes que poden tenir una quantia mínima de 601 euros. 

Segons han informat fonts oficials, les multes han estat imposades a persones que han estat enxampades de forma reincident circulant per la via pública. Tot i les advertències inicials de la Policia, les persones multades feren cas omís a les instruccions dels agents i tornaren sortir al carrer.

Cal recordar que, en aquest Estat d'Alarma, tots els cossos (nacionals, autonòmics i locals) estan baix el comandament únic de l'Ministeri de l'Interior. Les sancions s'imposen als ciutadans que han ignorat el Reial Decret publicat al BOE que estableix les normes per a l'Estat d'Alarma en què es troba el país per la crisi de l'coronavirus. El text estableix aquells casos en què es pot sortir al carrer i en quines condicions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a