Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:29
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
La gent recorr a internet per entretenir-se
16/03/2020 | 11:14
El consum d'internet es dispara a Sóller
saveu.cat

El confinament obliga a cercar alternatives d'entreteniment a casa per defugir de l'avorriment. I sense cap dubte l'opció de recórrer a internet és una de les més comunes a Sóller, fins al punt que en les darreres hores el consum d'internet al nostre municipi s'ha incrementat més d'un 30%.

Segons ha informat Joan Grande, directiu d'U Energia, els servidors amb els quals distribueix el senyal a través de la fibra òptica han registrat notables increments en el trànsit de dades, amb puntes que oscil.len entre el 30 i el 40% per damunt dels valors que són habituals.

Grande ha remarcat que el servei està garantit però recomana fer un "ús racionalitzat" del servei per garantir la correcta distribució de dades a totes les llars conectades a la seva xarxa. En canvi, el consum energètic es manté similar, ja que la caigua de consum dels establiments es compensa amb un increment de la demanda elèctrica a les llars.

U Energia implementarà mesures d'ajuda a la ciutadania que s'aniran concretant en els propers dies. Les seves oficines romanen tancades al públic però manté l'atenció telefònica i domiciliària.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a