Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   17:20
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Un dels parquímetres de l'ORA.
15/03/2020 | 20:12
Quinze dies sense ORA pel confinament
G.M.

El regidor de Governació i Serveis Socials de l'Ajuntament de Sóller, Carlos Darder, ha informat avui horabaixa de la decisió de suspendre temporalment l'obligació de pagar a les zones blaves del municipi. Els conductors podran fer ús lliurement dels espais regulats per l'ORA durant el temps que duri l'Estat d'Alarma.

Darder ha explicat que la decisió s'ha pres per evitar possibles contagis a través de la manipulació dels parquímetres, per evitar haver de realitzar sortides innecessàries als conductors i com a mesura per alleugerir despeses a la població en un moment crític des del punt de vista econòmic.

El regidor ha informat que al llarg del dia la Policia Local ha procedit a precintar els parcs infantils, ja que el seu ús està prohibit per evitar contagis, i que juntament amb la Guàrdia Civil han estat patrullant per detectar casos de persones que no compleixen les ordres de confinament. Han hagut d'actuar sobretot en turistes que passejaven per la via pública, especialment pel Port, sense tenir cap motiu per fer-ho i també sobre alguns menors que s'havien congregat en un parc públic. També en alguns establiments que mantenien les portes obertes.

També han emès missatges per megafonia convidant la ciutadania a confinar-se a les seves cases.

L'activitat a partir de demà a l'Ajuntament de Sóller continuarà, però tan sols restarà oberta al públic el registre, sempre amb les precaucions indicades per poder mantenir les distàncies entre les persones. També la prefectura de la Policia Local romandrà amb les portes tancades, però amb atenció telefònica.

Serveis Socials mantendrà l'atenció a domicili. Des de l'Ajuntament, Darder anima la població a fer les gestions via telefònica i ha anunciat converses amb institucions supramunicipals per tal d'articular ajudes a aquelles persones que necessitaran ajuda arran de les conseqüències del coronavirus i de les mesures que s'han hagut de prendre per atacar-lo.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a