Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 22 d'octubre de 2020   |   08:03
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
Imatge de la reunió extraordinària d'avui.
13/03/2020 | 14:32
Ordenat el tancament d'edificis i suspensió d'activitats
saveu.cat

El batle de Sóller ha emès un nou ban en relació al brot de coronavirus per donar instruccions als serveis públics municipals i a la població. La decisió s'ha adoptat després de mantenir una reunió extraordinària amb tots els regidors de l'equip de govern.

Pel seu interès informatiu reproduim íntegrament les mesures adoptades per frenar l'expansió del Covid-19:

1.- La suspensió de les activitats esportives i culturals organitzades per l'Ajuntament, fent la recomanació expressa a les entitats socials, veïnals, culturals i esportives que deixin de realitzar la seva activitat de manera imminent.

2.- El tancament dels centres de la gent gran de Sóller i el Port de Sóller.

3.- El tancament de centres culturals, l'edifici de Ses Escolàpies, capella de Ses Escolàpies, la biblioteca municipal, el centre jove, l'escola de música, les instal.lacions del poliesportiu de Son Angelats, el camp de futbol (bar inclòs), el poliesportiu del Puig, l'escola de tennis municipal, el tanatori municipal, les oficines d'informació turística i, en general, qualsevol activitat realitzada en una instal.lació municipal.

4.- Pel que fa al Museu Balear de Ciències Naturals, el Jardí Botànic, la pista de tennis i padle Sóller Club, la piscina descoberta municipal, es fa la recomanació expressa que deixin de realitzar la seva activitat.

5.- La suspensió dels esdeveniments multitudinaris al municipi.

6.- La suspensió de mercats i venda ambulant.

7.- Es suspèn l'atenció al públic a les dependències administratives municipals. Només es permetrà l'accés al personal.

8.- L'oficina municipal d'informació i registre romandrà tancada al públic. No obstant, s'habilitarà un sistema per recepcionar aquells escrits que el ciutadà consideri necessari.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a