Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 22 d'octubre de 2020   |   07:51
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
La senyalització de color verd es va pintar dimecres.
13/03/2020 | 09:17
La zona verda arriba als aparcaments de Fornalutx
SaVeu

Els aparcaments en zona verda han arribat a Fornalutx. Dimecres es pintaren les marques vials que delimitaran les places de l’aparcament del carrer d’Arbona Colom i les de l’aparcament de Bellavista que es reservaran en exclusivitat als fornalutxencs.

Concretament, els posseïdors de la targeta de resident per estacionar en zona ORA, també ho podran fer a partir d’ara a les places de l’aparcament d’Arbona Colom i a les de l’aparcament de Bellavista. Ben igual que fins ara, també podran seguir estacionant en zona ORA.

La creació de la zona verda es deu a la intenció de l’Ajuntament de regular el nombre de places disponibles, per tal que els residents disposin d’espai on estacionar. “És una mesura que hem adoptat per facilitar que els fornalutxencs trobin un espai on estacionar”, va explicar el batle la setmana passada quan va presentar la mesura.

També s’han senyalitzat quatre places on només s’hi permetrà estacionar un màxim de trenta minuts. Els conductors hauran d’indicar l’hora d’arribada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a