Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de gener de 2021   |   02:13
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Pizà i Aguiló amb els cartells de la fira
11/03/2020 | 16:46
Tot a punt per a la Fira de la Taronja
saveu.cat

El clúster empresarial Sóller Bon Dia i l'Ajuntament han presentat avui el cartell de la que serà la catorzena edició de la Fira de la Taronja, un esdeveniment que es celebrarà entre els dies 20 de març i el 5 d'abril. El dia central de la fira s'ha programat per al dissabte 21 de març, la propera setmana.

Llucia Pizà, del clúster, i Sebastià Aguiló, regidor de Promoció Econòmica, han donat a conèixer el cartel que recull les principals activitats que es duran a terme en el marc d'aquesta fira, que té com a principal finalitat donar a conèixer els cítrics de la vall i potenciar el seu consum.

Entre els dies 20 de març i el 5 d'abril una vintena de restaurats del municipi oferiran els seus menús de la taronja, una de les activitats que més públic sol congregar anualment.

Aguiló ha explicat que l'Ajuntament "seguirà endavant amb l'organització de totes les activitats de la fira", la celebració de la qual sempre quedarà supeditada al que dictaminin les autoritats sanitàries com a conseqüència del brot de coronavirus. Si finalment hi ha contraordre, la fira no es postposarà, es suspendria fins al proper any.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a