Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   03:46
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Un agent en tasques de vigilància
11/02/2020 | 15:54
Vigilant la nidificació del voltor negre
saveu.cat

Agents de Medi Ambient del Govern balear estan duent a terme tasques de vigilància per assegurar la correcta nidificació del voltor negre, una au que està considerada vulnerable després d'estar en perill d'extinció.

Les tasques dels agents es realitzen a les zones denominades d'exclusió al llarg del paratge natural de la Serra de Tramuntana. En aquestes zones l'activitat humana està severament restringida amb la finalitat de preservar la protecció del medi natural i de les espècies animals que hi nidifiquen.

El voltor negre va deixar de ser considerat com a espècie en risc d'extinció a Mallorca l'any 2018. La seva població s'ha recuperat de tal manera que la qualificació ha passat a ser d'espècie vulnerable. Evelyn Tewes, directora de projectes de la Fundació Voltor Negre, manifesta que "és una bona situació, vol dir que no hem de témer, però tampoc que hem de relaxar-nos".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a