Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:38
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
Els operaris treballaven en bastir l’encofrat del futur pont de la via.
10/01/2020 | 08:43
Suspès el servei de tramvies per obres de renovació d’un viaducte
SaVeu

El servei de tramvies entre Sóller i el Port està suspès des de dilluns, dia en què varen començar els treballs de renovació d’un viaducte per sobre el qual hi discorr la via fèrria que està situat a l’altura de Ca n’Aí.

Mentre el servei no es normalitzi a partir del 27 de gener, un autobús cobreix la línia entre Sóller i el Port fent estació a totes les parades del tramvia. Els treballs han obligat a aixecar un tram de la via per tal de retirar l’estructura metàl.lica que formava el pont que dilluns mateix va quedar retirat. Els operaris han treballat aquests dies en bastir l’encofrat i en abocar el formigó armat per tal de construir una nova obra de fàbrica en aquest punt. Per davall aquest pont hi flueix un torrentó procedent de la zona del Camí Vell del Port.

Mentre, es fa aquesta actuació, el Ferrocarril també treballa en la renovació de la via del tren a l’interior del túnel major i en fer treballs de manteniment a diferents punts del traçat ferroviari.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a