Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 30 de setembre de 2020   |   11:36
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Es podrà circular com a màxim a 70 quilòmetres.
29/11/2019 | 09:34
Reductors al Puig Major i velocitat limitada
J.M.

El Consell de Mallorca reduirà la velocitat màxima a la carretera Ma-10 (Andratx-Pollença) a partir del 2020 com a mesura per fer front a les carreres il·legals de cotxes i motos que es realitzen en aquesta via. A més, preveu instal·lar reductors de velocitat en alguns trams i realitzarà campanyes d’ITV mòbil i sonometries per fer front a la problemàtica que periòdicament denuncien els veïnats afectats i diverses entitats.

Així ho ha donat a conèixer la plataforma Indignats Ma-10 a través d’un comunicat en el que explica que recentment es va celebrar una reunió a la seu del Consell en la que es va acordar dur a la pràctica diverses mesures dissuasòries per tal d’acabar amb les carreres de motos i cotxes. En aquesta reunió hi varen participar responsables de diferents departaments de la institució insular, de la Direcció General de Trànsit (DGT), de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, el propi col·lectiu de Indignats Ma-10 i de l’associació Tramuntana XXI.

A més de limitar la velocitat a tota la carretera, el Consell prepara una bateria de mesures que tenen com a finalitat que els vehicles circulin a menor mesura. Una d’elles consistirà en instal.lar reductors de velocitat a la corba del Mirador de Ses Barques, entre d’altres llocs.

També es limitaran les zones d’aparcament que hi ha a les voreres de la carretera i es muntaran controls de velocitat, ITV i renous com ja es varen posar en pràctica durant el 2018 amb nombroses actes d’infracció administrativa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a