Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 30 de setembre de 2020   |   11:29
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
La reunió celebrada avui dematí a les Cases de la Vila.
28/11/2019 | 18:24
Circuit de tres quilòmetres per a la Sant Silvestre
SaVeu

La marxa no competitiva de Sant Silvestre es disputarà finalment sobre un recorregut que no abandonarà el casc urbà de Sóller. Els participants completaran un itinerari aproximat de tres quilòmetres que s'ha acordat avui en el transcurs d’una reunió entre l’Ajuntament i la Policia Local.

Els participants iniciaran el recorregut a la plaça de la Constitució i es dirigiran cap a l’Alqueria del Comte pel carrer de Sa Lluna. A l’alçada de l’oratori de Sant Felip Neri giraran cap el carrer d’Empúries i arribaran a l’Institut pel carrer de Can Rullan. Seguidament, retornaran cap el centre de Sóller pel Torrentó de Can Creueta i la barriada dels Estiradors. L’arribada a Plaça serà pel carrer de Joan Baptista Ensenyat.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sebastià Aguiló, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa “és que tengui un caire festiu”. Per això, i amb la finalitat “que vengui la major quantitat de gent possible”, s’ha optat per un recorregut assequible per a tots els nivells.

La Sant Silvestre començarà a les 16 hores del dimarts 31 de desembre i finalitzarà amb una xocolatada que l’Ajuntament oferirà a tots els participants.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a