Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   11:00
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Estat actual de les obres del nou pont.
27/11/2019 | 16:51
Recta final al pontarró
saveu.cat

La construcció del pontarró que unirà peatonalment l'avinguda d'Astúries i el camí de Sa Figuera es troba en la seva recta final. Aquesta mateixa setmana s'ha aconseguit que la companyia Telefònica retiràs un pal de fusta que es trobava en un dels extrems de la passarel·la i que dificultava la culminació dels treballs.

L'obra té un pressupost de 82.000 euros que finaça l'Ajuntament de Sóller amb les denominades inversions sostenibles que van a càrrec del superàvit municipal de l'any 2017. L'Ajuntament va adjudicar els treballs fa uns mesos a fi de comptes que s'executassin en els mesos d'estiu, per evitar que el fluxe d'aigua pel torrent de Fornalutx pogués dificultar l'execució dels treballs, però finalment s'endarreriren. L'obra ha anat a càrrec de Vías y Obras Públicas.

La intenció de l'Ajuntament amb aquesta obra és la de facilitar l'accés a peu a la barriada de l'Horta i ses Argiles, així com a la zona del camí de Sa Figuera i, molt especialment, al camp de futbol. Ben aviat els peatons i el trànsit rodat estaran separats, i no com ara.

Pel que fa a les inversions sostenibles a càrrec del superàvit municipal de 2018, l'Ajuntament ja ha reconegut que no es podran realitzar per problemes relacionats amb l'endarreriment dels pagaments a proveïdors, un requisit que exigeix el Govern central per poder disposar d'aquests doblers.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a