Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   12:41
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
L'entrenador solleric Xavi Rado.
26/11/2019 | 12:47
Xavi Rado cessat com a tècnic del Port
J.V.

Xavi Rado ha deixat de ser l'entrenador del C.F. Port de Sóller. Ahir a la nit s'anunciava la notícia que el desvinculava de l'entitat portuària després d'un any i mig com a primer entrenador.

"M'han cessat per la manca de resultats. La directiva considera que és necessari un canvi i jo ho trob ben just", ha explicat Xavi Rado. El fins ara entrenador del Port va rebre la notícia de la seva destitució durant l'entrenament d'ahir dilluns.

Feia dues setmanes que el propi Xavi Rado ja havia posat el seu càrrec a la disposició de la directiva. Emperò, en aquell moment la junta va decidir que el millor per a l'entitat era que l'entrenador continuàs encapçalant el cos tècnic.

Rado va arribar al Port de Sóller al començament de la temporada 2018-2019 procedent del C.F. Sóller. Durant la seva primera temporada al club no va poder evitar el descens de l'equip de Preferent a Primera Regional. Enguany, els resultats no han acompanyat l'equip, que actualment es troba situat a la zona baixa de la taula.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a