Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'agost de 2021   |   04:52
 
Enquesta  
S’han de donar facilitats per reconvertir els grans casals en habitatges unifamiliars menors de 120 metres quadrats?


No
 
Els veïnats es reuniren dimecres al teatre del C.P. Victòria.
08/11/2019 | 09:01
Accions contra les pujades al Puig Major
SaVeu

Veïnats de la carretera del Puig Major preparen un conjunt d’accions de protesta contra les curses de motocicletes il.legals que es celebren els caps de setmana per expressar la seva protesta. Els residents denuncien el perill que suposen aquestes competicions per als veïnats, vianants i resta d’usuaris de la Ma-10.

En una reunió celebrada aquesta setmana al teatre Victòria, els promotors de les protestes varen informar del calendari de mobilitzacions que duran a terme i les reunions que mantindran amb diferents representants d’institucions públiques per fer-los arribar el seu malestar amb les pujades de motos.

Segons varen explicar membres d’aquest grup, que a nivell de Facebook ja reuneix a més de 80 persones, el calendari concret de protestes es manté baix secret per tal de garantir “major efectivitat” de les mobilitzacions que estan preparant. El seu objectiu és fer arribar a les institucions públiques la problemàtica que generen les curses il.legals que habitualment es realitzen per la carretera del Puig Major especialment durant els caps de setmana.

A la reunió d’aquesta setmana, els promotors explicaren les accions que han realitzat fins ara, les reunions que han tengut amb diversos representants polítics de la comunitat autònoma i l’evolució de la campanya de firmes que està en marxa. D’aquesta darrera qüestió, el grup d’afectats ha aconseguit recopilar prop de 300 firmes a un taula informativa que varen muntar dissabte passat a la plaça de la Constitució. Demà confien en tornar-la a instal.lar per continuar amb la captació de suports.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a