Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   16:08
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Uns sollerics guarint amb flors una sepultura
29/10/2019 | 15:36
Son Sang es prepara per Tots Sants
saveu.cat

El degoteig de persones és gairebé constant aquests dies. Molts sollerics visiten el cementeri de Son Sang per posar les tombes a punt de cara a la festivitat de Tots Sants, una jornada en la que el fossar presentarà la imatge més colorida de l'any.

Els ciutadans aprofiten els dies previs per netejar les tombes i col.locar les flors que ornamentaran les sepultures dedicades als seus familiars i amics. De la mateixa manera, els operaris del servei de manteniment treballen a marxes forçades per deixar enllestides les labors de neteja del cementeri. En el marc d'aquestes actuacions que promou l'Ajuntament, aquesta setmana s'està embellint l'entorn del tanatori amb plantes i flors ornamentals per tal que de cara a la festivitat de Tots Sants el recinte presenti una estampa renovada i colorida.

L'Ajuntament ha habilitat un aparcament provisional en un solar que confina amb el cementeri per tal de donar cabuda als vehicles de totes aquelles persones que, com marca la tradició lligada a l'1 de novembre, visitaran el cementeri per acompanyar els seus familiars difunts.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a