Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 15 de juny de 2021   |   01:40
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle de Sóller en l’equador de la legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5- 10
 
La platja de Can Generós, deserta
29/10/2019 | 15:27
El Port es posa en hibernació
saveu.cat

El Port de Sóller ha entrat en mode hivern. Els primers hotels han posat punt i final a la temporada turística més irregular de la darrera dècada i el fluxe de visitants va disminuint a mesura que passen els dies. 

Els hotels aniran tancant les seves portes de forma progressiva al llarg de les properes setmanes per tal de liquidar la temporada que ha estat marcada pel descens de turistes, l'amenaça del brexit i la fallida del touroperador Thomas Cook. Els darrers hotels finiquitaran l'any a principis del mes de desembre.

Amb la clausura dels establiments turístics, els negocis dedicats a l'oferta complementària també van penjant poc a poc el cartell de tancat perquè el Port ha entrat en fase d'hibernació. El final de la temporada s'anirà notant especialment amb l'entrada del mes de desembre.

Les previsions apunten que la temporada de 2020 seguirà un camí semblant a la d'enguany, que estarà marcada per la irregularitat i el descens en el número de visitants, tal i com auguren les previsions que es manegen fins ara.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a