El partit del Port de Sóller, avui al Camp d'en Maiol.
27/10/2019 | 20:57
Jornada negativa per als equips sollerics
G.M.

El C.F. Sóller no va poder contra un potent Manacor a na Capellera i va sucumbir amb un 1-3 en un xoc en el qual res no va poder aportar en el compte classificatori de la Tercera Divisió balear.

Els sollerics varen aconseguir acabar la primera part amb només un gol en contra i al principi de la segona part empataren a un gol i somniaren amb la victòria. Però just després de l'empat el Manacor va refermar la seva autoritat i va marcar dos gols als sollerics.

Casualment, després de l'encontre, el Manacor queda exactament amb el mateix rendiment que el C.F. Sóller a la lliga: deu partits disputats i 12 punts, repartits en quatre guanyats, sis perduts i cap empat.

Tampoc el Port de Sóller de Primera Regional ho ha tengut fàcil avui horabaixa davant el Son Sardina. Tot semblava indicar que l'encontre acabaria en taules, però dos gols tardans als ninuts 80 i 90 del Son Sardina han sentenciat un 0-2 final que deixa el Port de Sóller amb menys coixí de punts per al futur.