Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 27 d'octubre de 2021   |   15:29
 
Enquesta  
S’ha d’aprofitar la remodelació del camp Infante Lois per dedicar més espai a instal·lacions esportives i menys a les de lleure?


No
 
La renovació suposa 360.000 euros
24/10/2019 | 18:58
Es Puig tendrà persianes noves
saveu.cat

La Conselleria d’Educació ha tret a concurs públic l’obra amb la que es renovaran totes les finestres de l’escola Es Puig, el que suposarà una inversió que rondarà els 360.000 euros. La inversió forma part de les actuacions incloses en el conveni entre l’Ajuntament i el Govern.

La reforma de les finestres vendrà a posar punt i final a una vella reivindicació del centre escolar. Gran part de les finestres estan avariades ino es poden practicar degu a la seva antiguitat. Daten de la dècada dels anys setanta, quan el centre va entrar en servei.

La reforma té un termini d’execució de tres mesos i contemplen la substitució de totes les fusteries del centre que tenen vidre simple, el canvi de persianes enrotllables per noves persianes de PVC amb lamel.les i el sanejament i repintat dels reixats de ferro anti-intrusisme que hi ha, majoritàriament, a la planta baixa, a la fatxada que dóna al pati.

Aquesta important actuació serà la segona que es durà a terme a les escoles públiques de la vall englobades en el conveni. La primera ja es va realitzar aquest estiu amb l’ampliació del pati del centre escolar Pere Cerdà.
La regidora d’Educació, Andrea Pomar (PP), va manifestar ahir la seva satisfacció per aquesta millora que surt a concurs. Properament es licitarà la construcció de dos poliesportius: un per al Pere Cerdà i l’altra per l’institut de secundària.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a