Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 24 de setembre de 2021   |   17:23
 
Enquesta  
Trobes bé que el batle cedeixi 40.000 euros als 17 regidors del consistori per executar un projecte del seu gust?


No
 
Els representants del centre educatiu solleric, ahir al Consell.
23/10/2019 | 09:50
L'Institut de Sóller, premi Gota d'Oli
saveu.cat

L’Institut Guillem Colom Casasnovas està d’enhorabona. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca i el Consell de Mallorca li lliuraren ahir horabaixa el premi Gota d’Oli i els professors Juan A. Fernández i Joan Carles Simó, acompanyats per diversos alumnes de la branca d’hosteleria, varen acudir a recollir-lo.

Els guardons Gota d’Oli han estat concedits enguany als centres educatius que imparteixen els estudis de cuina i restauració, mitjançant els quals s’introdueixen als futurs professionals coneixements en relació a l’oli de Mallorca, les seves característiques i aplicacions en la gastronomia. Varen recollir els diplomes, la gota d’oli de fusta i una botella d’oli de Mallorca com a obsequi, representants dels IES de Sóller i també Alcúdia, Calvià i Son Servera, el centre integral de Formació Professional Juníper Serra de Palma i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, va presidir a Palau Reial el lliurament dels premis Gota d’Oli 2019, unes disticions que enguany arriben a la 14ena edició. Es tracta d’un guardons que concedeix el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca juntament amb la institució insular, que reconeix persones, entitats o institucions que amb la seva tasca difonen l’oli d’oliva de Mallorca i promouen el seu consum.

“Dins la aposta convençuda del Consell de Mallorca pel producte local, vull encoratjar als productors a continuar treballant perquè l’oli d’oliva mantingui la seva qualitat i el seu prestigi arreu del món”, va dir la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant l’acte, qui va encoratjar tothom “a consumir i utilitzar el nostre oli d’oliva, tant als consumidors com als hotels i restaurants de la nostra illa”.

A l’acte de lliurament dels guardons hi varen assistir també el president del Consell Regulador de l’Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas Salvà, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, Mae de la Concha, entre altres representants institucionals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a