Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   11:30
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Una urna en un col.legi electoral
21/10/2019 | 16:00
Convocats 162 sollerics a les taules de votació
saveu.cat

L'Ajuntament acabarà de notificar aquests dies les notificacions a les 162 persones que han estat elegides per sorteig per formar part de les taules electorals que es muntaran a Sóller amb motiu de les eleccions generals del proper 10 de novembre.

D'acord amb el que estableix la normativa electoral, cada una de les 18 taules de votació que hi ha a Sóller estaran integrades per un president i dos vocals. A més de convocar les persones que han estat elegides per ocupar aquests llocs, també es designen dos suplents per a cada un dels tres components que hi ha a les meses de votació.

Tots aquests ciutadans estan obligats a presentar-se el dia de la votació a la constitució de la mesa electoral. Els suplents podran marxar en cas que els titulars de les meses ocupin els seus llocs. La no presentació comporta l'aplicació de sancions administratives.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a