Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de setembre de 2020   |   12:24
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
El paraigües ens acompanyarà fins dijous
21/10/2019 | 08:21
Torna la gota freda
saveu.cat

Una nova gota freda amenaça la Mediterrània, la tercera en pocs mesos. L'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'alerta groga per un nou episodi de plogudes intenses com a conseqüència de la formació d'una depressió aïllada en nivells alts (DANA) que deixarà plogudes intenses fins al proper dijous. Les plogudes poden ser intenses demà, dia en el que l'alerta s'eleva a nivell taronja.

Com a conseqüència de l'evolució descrita s'esperen precipitacions localment fortes i persistents en àmplies zones del terç oriental peninsular i Balears. Les precipitacions podrien arribar a ser torrencials durant el dimarts 22 en punts concrets de la geografia de la conca mediterrània.

L'AEMET assenyala en el seu avís que és probable que les majors quantitats de precipitació acumulada al llarg de l'episodi es registrin al nord de la Comunitat Valenciana, Balears i, sobretot, a Catalunya, on es podran acumular més de 200 litres en algunes zones en tot l'episodi.

També caldrà tenir en compte el temporal marítim entre la façana mediterrània peninsular i Balears, aconseguint el vent fort i fort onatge als litorals i zones costaneres, sobretot al llarg de dimarts.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a