Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:51
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
Fornalutx s'integrarà novament a la Mancomunitat de la Serra.
18/10/2019 | 11:11
Fornalutx torna a la Mancomunitat de la Serra
SaVeu

L’Ajuntament de Fornalutx tornarà formar part de la Mancomunitat de la Serra de Tramuntana. Així ho va aprovar l’equip de govern en el transcurs del plenari ordinari celebrat el passat dimarts.

En el transcurs de la sessió, el batle va plantejar la possibilitat de tornar ser membre d’aquest organisme que aglutina tots els municipis de la Serra de Tramuntana. Xisco Marroig creu que per al poble de Fornalutx pot ser beneficiós ser un dels seus integrants.

La inclusió de Fornalutx com a nou membre es durà a terme en el transcurs del proper plenari que celebri la Mancomunitat. Serà durant aquesta sessió quan es faci efectiu el seu retorn com a membre de ple dret.

Un any fora de l’ens

Fornalutx va abandonar la Mancomunitat de la Serra el mes de juny de 2018. En aquell moment, l’anterior equip de govern va creure convenient no seguir formant part d’aquest organisme. L’aleshores batle, Antoni Aguiló, va explicar que la decisió s’havia adoptat perquè aquest organisme estava format per municipis molt distants entre si i que les seves decisions s’adoptaven en base a l’afinitat política que tenien els diferents municipis.

Actualment, la Mancomunitat està formada per Banyalbufar, Bunyola, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Puigpunyent, Sóller i Valldemossa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a