Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de juliol de 2020   |   20:25
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Un creuer a la bocana del Port, en una imatge de 2014.
17/10/2019 | 18:08
Any 2021: creuers de luxe a Sóller
SaVeu

La cadena hotelera de luxe Ritz Carlton s’estrenarà l’any 2021 en el negoci dels creuers. I ho farà amb la inauguració de dos itineraris que ja ha donat a conèixer i que inclouen el Port de Sóller en la seva ruta.

El mes d’abril de 2021 s’estrenarà una ruta que començarà a Lisboa, seguirà cap a Portimao i arribarà a Sevilla. Posteriorment, les embarcacions aniran cap a Tánger, Gibraltar, Formentera, arribaran a Sóller i completaran el viatge a Palma.

Segons ha informat la naviliera, actualment s’estan ultimant els tres vaixells que formaran part d’aquestes rutes. La drassana gallega Hijos de J. Barreras ha acollit la construcció d’uns iots que tendran 140 metres d’eslora i una capacitat de 298 persones.

L’arribada dels creuers de Ritz Carlton no suposarà una novetat a Sóller. Durant la darrera dècada, i en diferents etapes, el port solleric ha estat l’aturada de diferents creuers que han transportat centenars de turistes fins a la nostra comarca.

Els vaixells no atracaran al moll del Port, sinó que fondejaran al costat de la bocana i els seus passatgers seran apropats fins a la costa en petites llanxes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a