Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   07:39

L'onze titular que va jugar a Alcúdia. (Foto: futbolbalear.es).
14/10/2019 | 09:56
El Sóller cau a Alcúdia
SaVeu

El C.F. Sóller no va poder aconseguir la seva tercera victòria consecutiva. Dissabte a Alcúdia, un gol anotat per Gálvez al minut 19 fou suficient perquè els tres punts es quedassin en el casiller dels locals.

Tot i això, el partit va estar marcat per la igualtat amb la que ambdós conjunts afrontaren el partit. Sobretot a la primera part, el duel va estar força equilibrat. Ja a la segona part, amb l'1-0 al marcador, els sollerics tengueren més presència que l'equip rival. Però els esforços per trobar el gol de l'empat no sorgiren efecte i el partit va acabar amb aquest resultat.

Aquesta derrota deixa el C.F. Sóller a la tretzena posició de la taula classificatòria. El proper cap de setmana l'equip d'Àlex López rebrà la visita del Santanyí. Serà diumenge a partir de les 16:30 hores.

Port de Sóller 2 - Platges de Calvià B 0

El Port de Sóller, per la seva banda, va aconseguir ahir la seva primera victòria del curs com a local. L'equip es va imposar al filial del Platges de Calvià, aconseguint un triomf que el col.loca a la vuitena posició de la taula classificatòria.

El proper cap de setmana l'equip de Xavi Rado visitarà el terreny de joc de l'Algaida.