Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   17:20
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Jaume Carbonell, guanyador de l'edició d'enguany (Foto: FMB).
07/10/2019 | 16:44
Accidentada pujada al Puig Major
SaVeu

Un accident ocorregut en el transcurs de la segona pujada cronometrada d'ahir diumenge va marcar el desenvolupament de l'edició d'enguany de la pujada automobilística al Puig Major.

Un vehicle que participava a la prova va perdre una roda i va impactar contra part del públic que s'havia concentrat a la corba prèvia al creuer de la carretera de Fornalutx.

Els ferits foren traslladats en ambulància i l'organització es va veure obligada a aturar la competició perquè en aquell moment no hi havia assistència mèdica. A més, l'horari d'obertura de la carretera, previst per a les 15 hores, no donava temps a reprendre la prova, ja que havia estat una estona aturada.

Per això, l'organització va donar per bons els temps que s'havien registrat a la primera mànega competitiva. En aquest sentit, Jaume Carbonell (Norma M20F) va resultar guanyador de la prova per una diferència de 92 mil.lèssimes sobre Augusto Lezcano (Norma M20F), el segon classificat.

L'edició d'enguany de la pujada automobilística al Puig Major va estar marcada per l'elevat nivell de pilots que l'organització havia aconseguir dur fins a Sóller. Un nombrós públic es va citar durant tot el cap de setmana en el tram de cinc quilòmetres de carretera del Puig Major on es disputava la prova.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a