Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 24 de gener de 2021   |   11:17
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Una de les dutxes situada a la platja de Can Repic.
04/10/2019 | 09:09
Reclamen 9.000 euros de consum d’aigua
SaVeu

L’empresa concessionària del servei de platges del Port de Sóller haurà de pagar 9.000 euros corresponents al consum d’aigua potable de les dutxes i vàters que hi ha al litoral solleric. L’empresa ha rebut aquests dies la factura emesa per Aqualia, la concessionària del servei d’aigües, que ha generat una forta preocupació als responsables de les platges del terme de Sóller.

Fonts d’aquesta empresa han assenyalat que reclamaran a l’Ajuntament una revisió exhaustiva dels consums d’aigua que recull la factura, ja que asseguren que no hi estan d’acord. A més, han explicat que algunes dutxes i grifons que hi ha a la primera línia del Port no disposen de comptador d’aigua, motiu pel qual creuen exagerada la factura que han rebut aquests dies. Aquest deute correspon als mesos de juliol, agost i setembre, segons han precisat.

El pagament del consum d’aigua potable és una de les obligacions que va assumir la concessionària de les platges quan va subscriure el contracte amb l’Ajuntament. Des del setembre de 2018 assumeix el cost d’aquest servei, però discrepa de les quanties que se li han imputat en matèria de metres cúbics d’aigua facturada.

Les queixes han arribat a l’Ajuntament, que aquests dies preveu organitzar una reunió amb la concessionària i Aqualia amb la finalitat d’analitzar els consums d’aigua i la quantia de la factura emesa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a