Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   04:10
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Un instant de la visita celebrada avui dematí al centre docent.
03/10/2019 | 18:33
Fornalutx vol una escola nova
SaVeu

Fornalutx vol una escola nova. Així ho ha fet saber el batle, Francesc Marroig, al conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, que avui ha visitat el centre educatiu situat a Sa Rutlana.

La comitiva municipal encapçalada pel batle, i acompanyada per la directora del centre, Laura Pizà, ha exposat les principals deficiències amb les que es troben actualment les dependències que s’empren per impartir les classes.

El conseller, que ha estat acompanyat, del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Toni Morante, i del gerent de l’Institut Balear d’Infrastructures i Serveis Educatius (Ibisec), Miquel Coll, ha recorregut totes les aules i ha tengut l’oportunitat de conèixer en primera persona quina és la problemàtica que presenta ara mateix el centre. La directora ha reivindicat disposar de més espai, tenir un gimnàs i acabar amb la problemàtica d’humitat i filtracions d’aigua que hi ha actualment.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a