Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 29 de maig de 2020   |   08:16
 
Enquesta  
És una bona inciativa la del menjador social?


No
 
Una turista a bord del tramvia
23/09/2019 | 16:35
La fallida de Thomas Cook sacseja el món turístic
saveu.cat

El sector turístic de Sóller s'ha despertat avui amb la notícia que el touroperador Thomas Cook s'ha declarat en fallida i suspèn totes les seves operacions de comercialització de paquests turístics. La notícia ha causat preocupació perquè hotels de Sóller i altres empreses del sector turístic treballen amb aquest operador britànic.

El president dels hotelers sollerics, Lluís Rullan, ha explicat que encara és prest per avaluar les conseqüències que tendrà per al sector turístic la fallida de l'operador. El que sí dóna per fet és que Thomas Cook treballa amb diversos hotels de Sóller i empreses de transports, negocis que es veuran afectats. La patronal hotelera està reunint informació dels establiments turístics associats per avaluar l'abast de la fallida.

Malgrat els inconvenients que pugui suposar la desaparició de Thomas Cook, el president dels hotelers ha assenyalat que els establiments de Sóller treballen, en gran part, amb clientel.la directa o els paquets que es contracten a través de plataformes especialitzades com Booking o Expedia, que no es veuen afectats per aquest tancament. Rullan ha assegurat que els efectes negatius es notaran més a altres destinacions turístiques.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a