Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de maig de 2021   |   10:03
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Una imatge facilitada per una passatgera.
20/09/2019 | 08:57
Passatgers amuntegats en el bus
SaVeu

El viatge que varen haver de fer 22 passatgers que dimecres dematí es dirigien a Deià es va convertir en un malsol quan es veren obligats a embarcar-se dins un minibús amb capacitat per a només dotze seients si no volien quedar-se al terra.

La surrealista situació es va donar amb els usuaris de la línia L210 que connecta Sóller amb Palma fent aturada a Deià i Valldemossa. Segons han explicat alguns usuaris, els passatgers varen haver d’amuntegar-se dins el vehicle per tal de poder viatjar. La situació va ser tan extrema que el passadís del minibús va quedar ple per persones assegudes al terra, algunes de les quals eren turistes i persones de mitjana edat que no donaven crèdit amb les condicions amb les que havien de viatjar. La situació va ser bastant pitjor per una passatgera que duia un cotxet amb el seu bebè al seu interior, que es va haver d’acomodar de qualsevol manera per tal de poder fer el viatge.

Si la situació dins el bus no va ser gens còmoda per als 22 viatgers, les paraules que varen rebre del xofer tampoc no varen ser de les més apropiades, segons han assegurat. Tal i com ha relatat un testimoni presencial, en veure les protestes dels passatgers amb les condicions amb les que havien de viatjar fins a Deià el conductor els va etzibar que “qui no li agradi viatjar així, que no pugi”.

El calvari es va acabar a Deià, on els passatgers que seguien la seva ruta fins a Valldemossa i Palma varen ser trasbordats en un bus de gran capacitat, com els que habitualment cobreixen la línia regular que explota la companyia Arriva.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a