Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 2 de març de 2021   |   03:30
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Jaume Mateu en el transcurs d'una sessió plenària.
20/09/2019 | 08:55
El PSOE acusa el PP d’elaborar informes polititzats a Sóller 2010
SaVeu

El PSOE ha acusat l’equip de govern del PP d’elaborar informes “polititzats” a l’empresa Sóller 2010 amb la finalitat de “desacreditar” la gestió de l’anterior govern municipal del pacte. Jaume Mateu, portaveu dels socialistes, assegura que les dades recollides a l’informe ventilat la setmana passada per l’equip de govern “recull decisions ben preses i lògiques i vol transmere un missatge de mala gestió que és fals”.

L’esmentat estudi esgrimit pel PP argumentava que l’anterior govern va generar un desajust pressupostari a l’empresa pública carregant-li despeses, entre d’altres, com el lloguer d’aparaments, l’electricitat del pavelló poliesportiu o el pagament de 142.000 euros anuals a Educació per uns extres en les obres de construcció de l’aparcament subterrani de Ca les Ànimes. L’informe concloïa que aquestes despeses extra generaven un desajust de 622.000 euros anuals.

En opinió de Mateu, el traspàs de les despeses a l’empresa municipal responia “a decisions ben preses i lògiques”, fruit d’una gestió que va qualificar de “responsable”. Segons Mateu “el traspàs dels lloguers dels aparcaments responia al fet que Sóller 2010 gestiona l’ORA i recapta tots els ingressos que genera aquesta activitat”, mentre que de Son Angelats va recordar que “Sóller 2010 té una encomana de gestió de les instal.lacions, per la qual cosa és raonable que pagui la factura elèctrica”. Pel que fa al pagament de 142.000 euros anuals durant vuit exercicis a la Conselleria d’Educació, Jaume Mateu recorda que es tracta d’un deute que “el propi Simarro va crear amb la construcció de l’aparcament davall l’escola de Ca les Ànimes”, motiu pel qual el regidor socialista defensa que sigui així “tenint en compte que l’aparcament està gestionat per Sóller 2010”.

Jaume Mateu va recordar que Sóller 2010 “està ben gestionat” i “fruit d’aquesta gestió és que obté superàvit anualment”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a