Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 28 de noviembre de 2020   |   00:26
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
La futura parada estarà a Sa Frontera
18/09/2019 | 15:45
Una parada a Sa Frontera
saveu.cat

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM) habilitarà properament una nova parada de busos a l'altura de la rotonda de Sa Frontera, a la carretera del desviament. La parada serà equipada amb voravia de seguretat i marquesina a l'igual que la resta de parades que hi ha al terme municipal.

El director general de Mobilitat del Govern, el solleric Jaume Mateu, ha explicat que aquesta futura parada (que ara per ara està a l'espera de l'autorització del departament de Carreteres del Consell) vendrà a substituir les que recentment s'han eliminat a la carretera de Deià. Una d'elles estava situada a l'altura de Son Angelats i l'altra a Son Puça.

La instal.lació de la parada tardarà encara un temps a fer-se realitat ja que depèn de les autoritzacions administratives del Consell. En la mateixa situació es troba la parada que hi ha a l'altura dels Sagrats Cors a la mateixa carretera nova. Aquesta parada s'ha de moure uns metres per situar-se a l'altura de Can Cera. La seva habilitació està a l'espera dels permisos administratius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a