Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 24 de gener de 2021   |   10:52
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Aguiló i Garcías en la presentació
18/09/2019 | 15:43
Una fira dedicada a la mar
saveu.cat

La consellera de Territori del Consell, Maria Antònia Garcías, i el tinent de batle de Promoció econòmica, Turisme, i Agricultura, Ramaderia i Pesca de l'Ajuntament de Sóller, Sebastià Aguiló han presentat avui dematí el programa de la quarta edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana. La fira, organitzada pel Consorci Serra de Tramuntana en col·laboració amb l'Ajuntament de Sóller, es durà a terme el pròxim de cap de setmana, els dies 21 i 22 de setembre.

En la línia de les tres anteriors edicions, enguany es tornen a incorporar novetats a la programació, com una visita a la recentment estrenada llotja de pescadors de la confraria de Sant Pere, i l'assistència de les Valentes Dones, que se sumen a la fira participant en l'acte oficial d'inauguració.

"Un dels eixos del pla de gestió del Consorci de la Serra de Tramuntana és activar i impulsar accions de promoció econòmica als municipis de la Serra, i aquest n'és un exemple. És una fira que activa els comerços, els restauradors, els artesans i el producte local, i que mira més enllà, cap a la mar", ha apuntat la consellera Garcías.

"Estam molt orgullosos que a Sóller puguem tornar a tenir aquesta fira, que ha anat canviant i millorant. Per això, volem continuar donant-li suport i esperam que sigui per molts anys", ha expressat el tinent de batle Sebastià Aguiló.
La quarta edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana presenta un programa d'activitats culturals, infantils, musicals, artístics i esportius, i amb una especial atenció a la gastronomia i el producte local.
Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a