Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   04:51
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Aquesta vegada els cotxes podran circular cap a Sóller.
17/09/2019 | 12:38
El túnel tanca un carril les quatre properes nits
saveu.cat

El túnel de Sóller tancarà les nits d'avui, dia 17 de setembre, i també el 18, el 19 i el 20, concretament, entre les 23 hores i fins a les 6 hores del matí, només en sentit cap a Palma.

Segons informa el Consell de Mallorca, la carretera de Sóller (Ma-11) romandrà tancada al trànsit entre el quilòmetre 17 i el 28, només en sentit Palma, mentre que en sentit Sóller romandrà oberta. Els vehicles afectats hauran de transitar per la carretera del coll de Sóller (Ma-11A).

Les obres continuaran fins al 17 d'octubre i la galeria tancarà també del 22 al 26 de setembre, del 29 de setembre al 3 d'octubre, del 6 al 10 i del 13 al 17. Els tancaments es faran alterns, de tal manera que la primera vegada es podrà accedir cap a Sóller, la segona es podrà anar cap a Palma, etcètera.

L’objectiu d’aquesta actuació és dur-hi a terme les tasques de manteniment que s’hi fan amb periodicitat, a més de la instal·lació d’un sistema d’hidrants contra incendis. 

Les actuacions de millora del túnel varen començar a mitjans del mes de juny. Aquestes es centren, d’una banda, en la instal·lació de grups electrògens per alimentar el sistema de ventilació en cas d’emergència i, d’altra, en l’arranjament d’una xarxa d’hidrants contra incendis en els 3 quilòmetres que comprèn tot el seu recorregut.

La finalitat de les obres és adaptar el túnel al Reial Decret de Requeriments Mínims de Seguretat dins els túnels de carreteres. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a