Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 17 de gener de 2021   |   09:39
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
La futura parada amb el tòtem, a Sa Calatrava
04/09/2019 | 15:29
Una parada canviarà de lloc
saveu.cat

La línia d'autobús 212 que connecta el Port de Sóller amb Fornalutx deixarà de tenir parada a la plaça de Teixidores. Properament s'ubicarà al carrer del Camp de s'Oca, segons ha comunicat aquests dies la Conselleria de Mobilitat a l'Ajuntament. De fet, aquests dies ja s'ha col.locat el tòtem al Camp de s'Oca, a l'altura de la plaça de Sa Calatrava, on properament s'hi aturarà el bus de línia.

A més del canvi d'emplaçament de parada, el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) eliminarà dues parades (quatre si es té en compte que són per cada sentit de la marxa) de la línia 210 que connecta Sóller amb Palma a través de Deià. Les parades que s'eliminen són les que hi ha a l'altura de Can Coma i al camí de Son Sales-Son Angelats.

El CTM ha remès una comunicació a l'Ajuntament sol.licitant un informe previ a aquests canvis. Aquest tema va sortir a col.lació en el ple ordinari de dimarts en el torn de precs i preguntes. El batle va recriminar al regidor Jaume Mateu, que a la vegada és director general de Transports del Govern, que es suprimissin algunes parades i que el canvi d'una altra es fes sense tenir en compte l'informe municipal que encara s'ha de redactar. Mateu va replicar que les parades que s'eliminen són punts on no hi ha accessibilitat per a les persones amb la mobilitat reduïda. Simarro va assenyalar que l'Ajuntament s'oposarà a la supressió de parades.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a