Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 16 de gener de 2021   |   08:52
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
El tren, a l'estació de Sóller.
03/09/2019 | 20:33
L'OPA, a la paperera
G.M.

El Consell d'Administració del Ferrocarril de Sóller ha llançat a la paperera l'OPA presentada fa gairebé un mes sobre la companyia per l'empresa Mundra.

Ho acaba de fer avui horabaixa quan deu dels seus onze integrants, que representen el 57% de les accions, han declarat mitjançant un manifest consensuat que no pensen vendre i que tampoc no pensen donar suport a la lliure transmissió de les accions. Sense ells és impossible que Mundra pugui arribar al seu objectiu d'adquirir el 50'01% de les accions i fer-se amb el control de l'empresa.

Per als membres del Consell d'Administració, el tren té unes profundes arrels solleriques que no ha de perdre. Mantenen el seu objectiu d'evitar que el tren i el tramvia puguin acabar a mans de tercers i sostenen que els millors gestors possibles per al Ferrocarril són els sollerics.

En el comunicat, la companyia acusa Mundra de mentir sobre la situació del Ferrocarril de Sóller i es reserven possibles accions legals en sentir-se calumniats.

L'oferta de Mundra acaba inicialment aquest divendres. Dia 6 de setembre és la data fixada per haver aconseguit un mínim del 50'01% dels títols a un preu de 147 euros per acció.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a