Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 1 de desembre de 2020   |   09:58
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
L'OPA al tren arriba al seu final
02/09/2019 | 16:27
Setmana decisiva per l'OPA al tren
saveu.cat

El culebrot en què s'ha convertit l'oferta pública d'adquisició d'accions (OPA) del Ferrocarril de Sóller arranca una setmana decisiva ja que en uns dies podria arribar al seu desenllaç final.

Els promotors de la compra s'han donat com a termini fins al 6 de setembre, aquest divendres, para tancar l'operació de compravenda d'accions amb particulars. Per tant, aquest divendres es podria saber si els inversors han aconseguit el seu objectiu de reunir el 51% de les accions. Però també cap la possibilitat que puguin prorrogar aquest termini fins més endavant en cas que no aconsegueixin la meitat del capital social.

Fins la setmana passada els promotors de l'OPA asseguraven tenir aparaulades el 27% de les accions de la companyia, una xifra totalment insuficient per assumir el seu control. Per això, aquest diumenge varen realitzar una darrera jornada informativa adreçada als accionistes per intentar convèncer-los que venguin.

Des de la companyia, els seus responsables prefereixen guardar silenci, tot i que no es descarta que el consell d'administració del Ferrocarril de Sóller pugui posicionar-se públicament al llarg d'aquesta setmana.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a