Divendres, 19 d'abril de 2024   |   09:00

Una imatge del partit jugat dissabte pel C.F. Sóller. (Foto: Patri Bennasar).
02/09/2019 | 09:16
El Sóller i el Port, derrotats
SaVeu

Derrotes per al C.F. Sóller i per al C.F. Port de Sóller en els partits corresponents a la segona jornada del campionat de lliga.

L'equip de Tercera Divisió es va veure superat pel Reial Mallorca B. L'equip filial mallorquinista va sucumbir per 4-0 davant un dels favorits a fer-se amb el títol de lliga. El partit ja va quedar sentenciat abans del descans, ja que fou durant la primera part quan s'encaixaren els quatre gols.

El Port de Sóller, per la seva banda, va perdre per 1-3 davant l'Alqueria en el seu debut al Camp den Maiol. Els visitants s'avançaren fins a tres vegades en el marcador, anotant Julio Sena el gol solleric en el tram final del partit.

Amb aquestes dues derrotes ambdós equips queden situats a la zona mitja de la taula classificatòria. Tant el Sóller com el Port sumen un triomf i una derrota en les dues jornades que s'han disputat.

A la propera jornada el Sóller rebrà la visita del Platges de Calvià, mentre que el Port de Sóller visitarà el terreny de joc del Pollença i Port.