Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 22 de gener de 2021   |   16:29
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Gastalver mostrant un dels regals que ha rebut.
24/08/2019 | 16:03
Emotiu comiat del rector de Sóller
saveu.cat

La parròquia de Sant Bartomeu ha acollit avui, dia de festa patronal, la missa major en la que Marià Gastalver s'ha acomiadat oficialment de la feligresia, ja que a partir del proper 8 de setembre es convertirà en el prior del santuari de Lluc.

Gastalver ha tengut paraules emocionades d'agraïment a Sóller i per això ha rebut diversos obsequis de la ciutadania amb motiu del seu comiat. També n'ha rebut el diaca Antoni Moreno, que també passarà a realizar la seva labor pastoral al monestir de Lluc. Entre els objectes que ha rebut el rector hi ha una obra de l'artista solleric Joan Soler.

Al final de la celebració, nombrosos ciutadans no han desaprofitat l'ocasió per acomiadar-se personal de qui ha estat rector de Sóller en els darrers onze anys. Les autoritats, encapçalades pel batle Carles Simarro, han manifestat la seva gratitud per la feina feta des de les parròquies de la vall en tots aquests anys.

També s'ha instal.lat a l'entrada del temple un llibre perquè la ciutadania pugui dedicar paraules d'agraïment a comiat als religiosos que a partir de setembre inicien una nova etapa a Lluc.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a