Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 28 de gener de 2021   |   03:52
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
El iot al port de Maó (Menorcaaldia)
19/08/2019 | 15:37
Un mega-iot de 73 metres arribarà al Port
saveu.cat

El Port de Sóller rebrà en les pròximes hores un mega-iot de 73 metres d'eslora que està valorat en més de 75 milions d'euros. Segons informa el diari digital Menorcaaldia.com, l'embarcació Titania ha salpat del port de Maó i es dirigeix al de Sóller on hi podria recalar uns dies.

El megaiot ha cridat l'atenció de totes les persones que que aquests dies han passejat pel port de Maó, tal i com recull el diari digital. El Titania, de 73 metres d'eslora, és un mega-iot valorat en 75 milions d'euros i que es lloga per més de 600.000 euros a la setmana.

El vaixell està pensat per atendre a 12 convidats a bord de manera permanent i duu una tripulació de 22 persones. Disposa d'un tobogan inflable de 14 metres d'altura, un dels més grans construïts fins ara, a més de motos aquàtiques, caiacs, taules de stand up paddle, i molts més juguetes nàutiques que s'instal·len un cop fondeja l'embarcació.

Té spa, gimnàs, sala de cinema i un xef professional. El seu disseny exterior és sofisticat i el seu interior és molt lluminós amb materials d'alta qualitat. El Titania té capacitat per a actes de fins a 100 persones en la seva coberta principal. Fins ahir es trobava atracat al port de Maó i ja ha salpat rumb al Port de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a