Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 28 de gener de 2021   |   03:43
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Foto de família d'autoritats i familiars de Serra
19/08/2019 | 08:40
Can Prunera dedica una sala a Pere Serra
saveu.cat

La ministra de Turisme, Reyes Maroto; la presidenta del Govern, Francina Armengol i la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, varen participar ahir vespre a l'homenatge que Can Prunera va dedicar a Pere Serra Bauzà, el seu màxim impulsor. L'acte coincidia en la data en què el difunt mecenes hagués complit els 91 anys i en el marc del desè aniversari de la inauguració del museu modernista.

Pere Serra Moreda, nét de l'homenatjat, va ser l'encarregat de descobrir una escultura commemorativa que passa a presidir una de les sales a la que a partir d'ara li dóna nom. L'obra, un relleu en bronze, duu la firma de l'artista Jaume Mir. Ja als jardins del museu, també es va estrenar l'obra musical "Un somrís a Pere", composta pel Premi Nacional de Música Antoni Parera Fons.

Unes 200 persones, entre autoritats i convidats, varen participar a l'acte de reconeixement durant el qual directius del museu varen elogiar la figura de Serra i l'impuls que va donar al museu que enguany commemora la seva primera dècada. En representació de la família de l'homenatjat, la seva filla Carme Serra va fer un repàs als valors humans i culturals de Serra i les motivacions que el va dur a impulsar la creació del museu de Can Prunera. A l'acte hi varen assistir nombrosos representants de la vida política, cultural i social de les illes així com la família de Pere Serra, encapçalada per la seva vídua Margalida Magraner, fills i nets.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a