Els capdavanters en el primer quilòmetre de cursa.
12/08/2019 | 16:08
El solleric Pau Morell guanya a Biniaraix
J.V.

Pau Morell es va imposar ahir a la primera edició de la Cursa de muntanya KSI1000 Trail que es va disputar entre el llogaret de Biniraix i el coll del camí que accedeix al refugi de Xim Quesada, al Cornador Gran.

L'atleta solleric va constatar una vegada més el seu bon estat de forma en ser el més ràpid en superar un recorregut de 5'2 quilòmetres i un desnivell positiu aproximat d'uns 800 metres. Ho va fer en registrar una marca de 42:23 en presentar-se a la línia d'arribada. Marc Coll, amb un temps de 42:45 va ser el segon classificat, mentre que José Luis García, amb 42:49, va ser el tercer.

En categoria femenina la cursa va ser guanyada per Maria Ramis (50:23), seguida per Gabriela Alemany (51:50) a la segona posició i per Joana Maria Cañellas (51:14) a la tercera.