Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'abril de 2021   |   04:01
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Diversos taxis estacionats a la parada del Port de Sóller.
09/08/2019 | 08:50
Darder insisteix que l’Ajuntament crearà noves llicències de taxi
SaVeu

L’Ajuntament ha insistit que preveu aprovar una nova ordenança que regularà el sector de l’autotaxi a Sóller i que traurà al mercat un màxim de sis llicències temporals per incrementar l’oferta durant els mesos d’estiu.

Carlos Darder (PP), regidor de Governació, ha assegurat que el procés de negociació de la norma “serà obert, transparent i de consens” en el qual “hi participaran els taxistes, la Policia, els serveis jurídics municipals i els hotelers”. Per al regidor serà un canvi normatiu “basat en la lògica i el sentit comú”. Per reforçar el seu plantejament, l’Ajuntament esgrimeix que ha rebut fins a vint queixes per escrit d’usuaris de taxis que posen de manifest, principalment, “llargues esperes que poden superar les dues hores”, ha afirmat Darder. L’objectiu del govern és el de “crear una norma per millorar el servei de taxi especialment durant la temporada alta” i, per això, el regidor de Governació preveu treure a concurs fins a sis llicències temporals de taxis per ampliar el servei entre els mesos d’abri i octubre.

La subhasta d’aquestes llicències es realitzarà amb un preu de sortida “que el determinaran els serveis jurídics de l’Ajuntament” ja que “és una qüestió purament tècnica i jurídica”, ha assenyalat el regidor que en breu convocarà tots els sectors implicats per començar a preparar la nova ordenança.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a