Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 30 de setembre de 2020   |   12:04
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Una de les màquines situades al carrer de la Gran Via.
02/08/2019 | 09:05
Sóller 2010 estudia pujar el preu de l'ORA
SaVeu

Sóller 2010, l’empresa pública que gestiona el servei d’ORA, ha posat en marxa un estudi econòmic del servei de zona blava que possiblement comporti un increment de les tarifes.

Segons ha informat el regidor de Governació, Carlos Darder (PP), l’estudi que elabora la gerència té com a finalitat analitzar el preu del servei d’ORA a altres municipis de Mallorca. A partir de les dades que reculli l’informe, Sóller 2010 avaluarà la possibilitat d’incrementar els preus que actualment regulen aquest servei. Darder ha explicat que l’informe recopilarà informació del servei de zona blava de municipis de la comarca, però també d’altres de l’illa de Mallorca. El regidor ha assenyalat que les tarifes en vigor “fa molts anys que no es toquen”, tot i que “l’elaboració de l’estudi no vol dir que es puguin de cop i que sigui un increment desorbitat”.

1’1 milions d’euros

La gestió del servei d’ORA reporta a l’empresa pública uns ingressos anuals d’1’1 milions d’euros, segons recull el pressupost per a l’exercici de 2019. L’ORA és la segona font d’ingressos per volum de la quantia per darrera de la gestió del servei de recollida de fems i neteja viària, que reporta a l’empresa unes entrades d’1’5 milions d’euros.

La gestió de les zones blaves li suposa per a Sóller 2010 un terç dels seus ingressos, que per al 2019 es situen en els 3’1 milions d’euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a