Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 30 de setembre de 2020   |   11:59
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
El nou rector de Sóller, Eugeni Rodríguez.
02/08/2019 | 08:58
Eugeni Rodríguez, el substitut de Gastalver
SaVeu

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, anunciarà al llarg dels propers dies la sortida del prevere Eugeni Rodríguez de la parròquia de Llucmajor per passar a ser el moderador de les parròquies de Sóller, Fornalutx, Deià i Bunyola que fins ara ha dirigit Marià Gastalver.

Eugeni Rodríguez, nascut a Palma l’any 1968, forma part -com Gastalver- de l’equip de màxima confiança del bisbe Taltavull i és Vicari Episcopal per a l’atenció a les delegacions i als moviments.

Rodríguez procedeix d’una família vinculada a les arts gràfiques i el món de la comunicació, una àrea que a ell sempre li ha atret. Per això ha estat director de Comunicació del Bisbat de Mallorca, director de Popular TV Mallorca, director del Full Dominical i impulsor de diverses iniciatives relacionades amb la comunicació. Treballarà amb Miquel Mulet i Francesc J. Bernabeu.

Marià Gastalver dedicarà les properes setmanes a familiaritzar-se amb la realitat de Lluc i ha explicat que una de les seves prioritats és donar atenció espiritual al milió de persones que cada any visita el santuari.

Dels seus onze anys a Sóller en destaca la fe integradora que es respira a la Vall, la interconnexió de les parròquies i la implicació de la gent en la gran diversitat d’accions que es duen a terme.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a