Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:51
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
El moment de la presentació del cartell.
31/07/2019 | 12:10
Nova edició d'En Vi-u
Cati Aina

Les arts escèniques tornen a Sóller en una nova edició d'En Vi-u. L'Associació Cultural Arrel'ART ha presentat la quarta edició del cicle En Vi-u, Tast d'Arts Escèniques i per aquesta ocasió l'entitat sollerica ha programat un total de vuit espectacles que tindran lloc entre els dies 9 i 17 d'agost. Dansa, circ, microteatre, tallers i música folk, són els principals reclams d'aquesta edició.

El programa d'activitats començarà el divendres 9 amb un taller de teresetes, on els més petits podran crear les seves pròpies titelles. El dia següent, dissabte 10, tindrà lloc un matinal de teatre infantil amb l'espectacle En Jordi era el drac!, una reinterpretació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de la cia. Res i Dual. I el vespre una sessió de dansa i moviment amb els espectacles Fugir (9Espai Escènic) i Dosis (Unaiuna).

L'equador del programa arribarà amb el concert folk del grup Nou Romancer, que presentarà el seu darrer disc Invocació als poetes el dimecres 14. I continuarà amb l'espectacle de circ i clown, Utopía de la companyia Clownomadas.

Finalment, com ja és habitual, el calendari conclourà amb una ruta teatral. Un recorregut per tres espais i tres espectacles de microteatre; La vida espera de Jaume Miró, Batwoman de Vika Duran i La festa més divertida d'Ovnipresents Teatre, tancaran aquest tast d'arts escèniques.

L'organització ha recordat que els diferents espectacles inclouen tast de vi i producte local, que acompanyen les vetllades nocturnes als diferents espais del centre del poble.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a