Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   02:24
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escoląpies
Al Bell Entorn
 
Marią Gastalver serą fins setembre rector de Sóller.
30/07/2019 | 11:26
Marią Gastalver serą el nou prior de Lluc
SaVeu

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va signar ahir el nomenament de Marià Gastalver com a nou prior del Santuari de Lluc i rector de les Parròquia de Lluc i Sant Pere. L'actual titular de la Parròquia de Sant Bartomeu deixarà Sóller i es traslladarà a Lluc a partir del mes de setembre.

Segons ha informat el Bisbat en un comunicat, el bisbe ha formalitzat el nomenament de l'equip que atendrà el Santuari de Lluc, i que, a més de Gastalver, estarà format per Antoni Burguera i Toni Moreno, que serà el diaca.

Gastalver arriba a Lluc després d'haver gestionat les parròquies de Sóller, Fornalutx, Bunyola, Port de Sóller, Palmanyola, l'Horta i Biniaraix. A més, és l'actual vicari episcopal de Territori de Palma i Tramuntana-Ponent.

La sortida de Marià Gastalver de la comunitat cristiana sollerica no serà l'única que es produirà, ja que l'acompanyarà el diaca Toni Moreno, que durant els darrers anys també ha treballat a les parròquies de la comarca. A més, és actualment el responsable pastoral dels col.legis diocesans de Mallorca.

Des del bisbat s'ha informat que el nou equip que gestionarà el Santuari de Lluc comptarà també amb l'ajuda puntual de diferents sacerdots que es traslladaran fins a Lluc quan se'ls necessita. A més, fins a finals d'any dos missioners dels Sagrats Cors continuaran residint a Lluc per facilitar les tasques de transcisió.

La presa de possessió de Gastalver es farà el diumenge 8 de setembre en una missa d'acció de gràcies que servirà com a comiat als missioners. Coincidirà amb la jornada en la que es celebra La Diada de Lluc.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a