Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   03:49
 
Enquesta  
On s’ha de fer el centre de dia?

A l‘antic escorxador
A les Escolàpies
Al Bell Entorn
 
Les autoritats i les Valentes Dones durant les festes.
29/07/2019 | 16:25
Populoses festes als Estiradors
SaVeu

La barriada dels Estiradors va tancar ahir a la nit unes populoses i participades festes de barriada. Nombrosos sollerics s'han apropat durant tot el cap de setmana fins a la barriada per participar en els actes socials, esportius i culturals que s'havien programat.

El tret de sortida a les celebracions es va donar divendres a la nit amb l'inici oficial. Les autoritats i les Valentes Dones assistiren a l'acte d'inauguració, que fou la prèvia del sopar a la fresca que es va servir a l'aparcament. La jornada va finalitzar amb un concurs de karaoke.

Dissabte la jornda va estar marcada per la cursa popular del dematí i el torneig de truc del capvespre. A més, a l'aparcament s'hi organitzaren jocs infantils i activitats d'esbarjo. Les Estrellas Doradas varen engegar la programació nocturna, que va finalitzar amb l'actuació de Rumba Nostra i Dj Toni Socias.

Ahir diumenge les festes es tancaren amb la representació teatral "Per un grapat d'euros" del grup Calabruix de Sant Jordi.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a