Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   13:55
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Ha estat tancat alguns mesos.
19/07/2019 | 11:34
Cantiner per al bar del Camp de Futbol
J.M.

La junta local de govern, la primera de la legislatura, va aprovar divendres adjudicar el servei de cantina del camp d’esports Can Maiol a l’empresa César Marques, que properament firmarà un contracte per cinc anys durant els quals haurà d’abonar un cànon mensual de 700 euros.

L’adjudicació permetrà que en breu es pugui obrir la cantina de Can Maiol, tancada des de fa un any quan els anteriors concessionaris varen renunciar al contracte. El futur cantiner haurà d’assumir l’obertura i tancament de les instal.lacions esportives i la consergeria, realitzar la neteja de tot el recinte i vestidors, i assumir el manteniment de la gespa, porteries, canons d’aigua, xarxes i la megafonia, entre d’altres. Totes les obligacions quedaran recollides en uns fulls de registre diari, setmanal, mensual i periòdic que s’hauran d’entregar a l’Ajuntament de forma habitual per tal de corroborar que les tasques es van realitzant.

La licitació del concurs es va promoure durant la passada legislatura i va prosperar amb el vot favorable de tots els partits que formaven el passat consistori. El concurs es va declarar desert per un error de forma en la documentació presentada pels tres candidats. S’ha adjudicat després de realitzar un segon procés negociat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a