Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 22 de febrer de 2020   |   01:31
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Antoni Vicens Vicens
15/07/2019 | 15:44
Antoni Vicens, director general del Govern
saveu.cat

El solleric Antoni Vicens ha estat nomenat director general de de Relacions Exteriors del Govern balear, segons l'acord que va adoptar el Consell de Govern de divendres passat. 

De 33 anys d'edat, és llicenciat en Ciències del Mar per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria; en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Nacional d’Educació a Distància; màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional pel Centre d’Estudis Internacionals i la Universitat Autònoma de Barcelona, i màster en Logística i Direcció d’Operacions per la Universitat Oberta de Catalunya.

Té experiència en l’àmbit internacional i europeu, especialment en els camps del medi ambient, l’energia, el canvi climàtic i la política marítima. Des de 2012, ha treballat a l’administració exterior de l’Estat a l’ambaixada d’Espanya a Windhoek (Namíbia) en l’àmbit de l’energia, i a la Direcció General d’Afers Marítims i Pesca de la Comissió Europea en el camp de la política internacional pesquera i les organitzacions regionals de pesca. També ha exercit com a tècnic de medi ambient, clima i energia a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la UE a Brussel·les i ha format part de l’equip tècnic del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS). Des de gener de 2018 fins a l’actualitat, ha estat sotsdirector del Centre Balears Europa (CBE) i responsable de la seva oficina a Brussel·les.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a